Akcija!
autosjedalica kiddy phoenixfix pro2 naslovna

Autosjedalica Kiddy PhoenixFix Pro2 – 9 do 18 kg

Dječja autosjedalica Kiddy PhoenixFix Pro2 izvrsna je autosjedalica koja zadovoljava najviše sigurnosne uvjete ADAC, ÖAMTC i drugih testova, te je ergonomski izrađena za zdravo sjedenje. Sjedalica se može montirati i na isofix.

1899.00 Kn 1799.00 Kn

- Odaberi opciju za dodavanje u košaricu
Clear selection
SKU: N/A. Kategorije: , .

Načini plaćanja

x

Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom Zagrebačke banke.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.

  • 2 – 12 rata za sve iznose iznad 1000.00 kn – MasterCard, Visa Zagrebačke banke i  Diners, American Express, Visa i Maestro kartice PBZ-a
  • jednokratno za svaku od gore navedenih kartica bez obzira na iznos i debitnom Maestro karticom

 

MasterCard50Maestro50DCI Logo horzAmericanExpress50

 

 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 1000.00 kn naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 1000.00kn, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 1000.00 kn se plaća poštarina u iznosu 30.00 kn.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku 10 do 30 dana od dana zaključene narudžbe. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

Načini isporuke

x

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 1000,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 1000,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn. Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.djecjakolica.eu, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Kontakt

x

DjecjaKolica.eu kontakti

Svakim radnim danom od 8:00-15:30

(uz telefonsku najavu i do 16:00)

Tel: 042/488-558

PRODAJNA MJESTA

U bilo koje vrijeme mailom ili chatom

mail: shop@djecjakolica.eu

za Chat kliknite na prozor u donjem desnom kutu stranice

chat

Kontakt formular

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Altruist d.o.o. za trgovinu i usluge, OIB: 41889247574, MB: 4044614, Sjedište: Trstenjakova 1/a, 42000 Varaždin, Kontakt: 042/488-558 i upit@altruist.hr

Lokacija poslovnice

Loading
Centriraj mapu
Promet
Biciklom
Tranzit

 

DječjaKolica.eu, Trstenjakova 1a, Varaždin  10272528_259993797519216_4300946325256232763_o

Izbor boja
autosjedalica kiddy phoenixfix pro2 appleautosjedalica kiddy phoenixfix pro2 forrestautosjedalica kiddy phoenixfix pro2 oceanautosjedalica kiddy phoenixfix pro2 phantomautosjedalica kiddy phoenixfix pro2 pinkautosjedalica kiddy phoenixfix pro2 racing blackautosjedalica kiddy phoenixfix pro2 rumbaautosjedalica kiddy phoenixfix pro2 sandautosjedalica kiddy phoenixfix pro2 sunshine

Opis proizvoda

Nova autosjedalica Kiddy Pheonixfix Pro 2 je prva autosjedalica koja je dobila najvišu ocjenu “vrlo dobar” u grupi 1 u ADAC testu i Stiftung Warentestu. Najbolje ocjene u kategorijama sigurnosti, rukovanju i razini zagađenja zraka dovodi do ocjene 1.4. Ovo je najbolji rezultat koji je ikad dodijeljen za autosjedalice grupe 1 (9-18kg). “Kiddy je to ostvario prvi u najnovijem testu: dobavljač je predvidio prvu jako dobru autosjedalicu za djecu do 4 godine. Dosad su najbolje ocjene bile rezervirane za autosjedalice za novorođenčad.” čita presudu Stiftung Warentest.

ADAC_test_kiddy_PF_Pro2

Touring Club Switzerland (TCS) objavio je posljednje rezultate testa. Phoenixfix Pro 2 je bio prvi primatelj najboljih ocjena ikad, ‘Izvanredan’ u 45-godišnjoj povijesti TCS testova autosjedalica. Stručnjaci su naročito prepoznali ‘sigurnost i rad na najvišoj razini’ sa ocjenom ‘5 zvjezdica’. ÖAMTC je također Kiddy Pheonixfix Pro 2 ocjenio sa ‘vrlo dobrim’. “Ova autosjedalica je vrlo lagana i uvjerljiva sa vrlo niskim vrijednostima opterećenja u slučaju prednjeg ili bočnog sudara. Također nije bilo problema niti u drugim kriterijima”, objašnjava ÖAMTC stručnjak Steffan Kerbl.

Vezanje

Najbolju ocjenu ” vrlo dobar” postigao je Phoenixfix Pro 2 na Stiftung Warentest u 5 kategorija, što dovodi do ukupne ocjene 1,4. “Sada je po prvi puta dostupna jako dobra autosjedalica u standardnoj grupi 1, Kiddy Phoenixfix Pro 2. Phoenixfix pro 2 ima jako dobru zaštitu. Kiddy to postiže sa poboljšanom bočnom zaštitom, tj. impact shield. U slučaju sudara, dijete se naginje preko postavljenog štitnika. Pokret i postavljanje umanjuju silu kojoj je dijete izloženo. Roditelji ne mogu ovdje napraviti puno pogrešaka: autosjedalice sa jastučićem su jednostavne za uporabu. Stavite dijete u sjedalicu, pričvrstite jastučić, gotovo. Pričvršćivanje pojasa također nije komplicirano, ali mora biti čvrsto zategnuto kako bi se osiguralo da dijete sigurno sjedi. Roditelji često dopuštaju previše slobode.”

Najbolju ocjenu “vrlo dobar” Phoenixfix Pro 2 postigla je na ADAC testiranju u 5 kategorija, što joj donosi ukupnu ocjenu 1,4. “Kiddy je to prvi postigao u zadnjem testu. Dobavljač je predvidio prvu jako dobru autosjedalicu za stariju djecu do četiri godine, dosad je najviša ocjena bila rezervirana za sjedalice za dojenčad”, presuda donešena od Stiftung Warentest i ADAC-a. ” “Sa autosjedalicom Kiddy Pheonixfix Pro 2 sada je dostupna jako dobra autosjedalica u kategoriji 1. Phoenixfix Pro 2 štiti Vaše dijete jako dobro. Kiddy to postiže sa prednjim jastučićem. U slučaju sudara, dijete se naginje preko jastučića. Pokreti i jastučić umanjuju sile kojima je dijete izloženo prilikom sudara. Roditelji ne mogu pogriješiti: autosjedalice sa jastučićem su jednostavne za montiranje u uporabi. Dijete sjedne, učvrstite jastučić, i to je to. Pojasevi također nisu komplicirani,ali isto tako moraju biti čvrsto stegnuti kako bi se osigurala djetetova sigurnost prilikom vožnje. Roditelji često dopuštaju više slobode nego što je to potrebno”

 

Ergonomski izrađeno za zdravo sjedenje

Kiddy Phoenixfix Pro 2 – ergonomski napravljen za zdravo sjedenje.

Ovjereno i preporučeno od strane: Association Forum
Healthy Back – Better Living and Federal Association
of German Back Schools.

 

Galerija

* Ulažemo mnogo truda da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ipak ne možemo jamčiti da su sve opisi u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da slike na našoj internet trgovini mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.

S BLOGA
02 bebetto prednosti dječaj kolica
002 Westgate sajam studeni dječja kolica 2017
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu