Dječji kinderbet s komodom MEDO 03

Dječji krevet kinderbet Medo bijeli

Kinderbet Medo bijele boje idealan je krevetić za svako dijete jer je prilagodljiv od rođenja pa do školskog uzrasta.

2999.00 Kn

Načini plaćanja

x

Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom Zagrebačke banke.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.

  • 2 – 12 rata za sve iznose iznad 1000.00 kn – MasterCard, Visa Zagrebačke banke i  Diners, American Express, Visa i Maestro kartice PBZ-a
  • jednokratno za svaku od gore navedenih kartica bez obzira na iznos i debitnom Maestro karticom

 

MasterCard50Maestro50DCI Logo horzAmericanExpress50

 

 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 1000.00 kn naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 1000.00kn, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 1000.00 kn se plaća poštarina u iznosu 30.00 kn.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku 10 do 30 dana od dana zaključene narudžbe. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

Načini isporuke

x

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 1000,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 1000,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn. Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.djecjakolica.eu, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Kontakt

x

DjecjaKolica.eu kontakti

Svakim radnim danom od 8:00-15:30

(uz telefonsku najavu i do 16:00)

Tel: 042/488-558

PRODAJNA MJESTA

U bilo koje vrijeme mailom ili chatom

mail: shop@djecjakolica.eu

za Chat kliknite na prozor u donjem desnom kutu stranice

chat

Kontakt formular

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Altruist d.o.o. za trgovinu i usluge, OIB: 41889247574, MB: 4044614, Sjedište: Trstenjakova 1/a, 42000 Varaždin, Kontakt: 042/488-558 i upit@altruist.hr

Lokacija poslovnice

Loading
Centriraj mapu
Promet
Biciklom
Tranzit

 

DječjaKolica.eu, Trstenjakova 1a, Varaždin  10272528_259993797519216_4300946325256232763_o

Izbor boja

Opis proizvoda

Bijele boje

Multifunkcionalni krevetić za bebe 3 u 1 je mnogo više od običnog krevetića za bebu. Krevetići 3 u 1 napravljeni su tako da štede prostor, jer sadrže udoban krevetić za bebu, prostor za presvlačenje bebe  i prostor za odlaganje bebinih stvari, sve na jednom mjestu. Krevetić  Medo 3 u 1  je najprije kolijevka za vaše novorođenče (madrac 120 x 67), kao i prostor za presvlačenje, komoda za bebine stvari, onda krevetić za malo dijete i na kraju samostalni krevet za već odraslo dijete (madrac 167 x 72). U prvim mjesecima po rođenju bebe, krevetić možete koristiti kao kolijevku. Laganim ljuljanjem ogradice krevetića, uspavat ćete svoju bebu na jednostavan način. Fiksiranje kolijevke se vrši lako, postavljanjem vijaka sa obije strane ogradice krevetića. U sklopu krevetića je komodica, čiji vrh ima namjenu prostora za presvlačenje bebe, širine 36 cm. Na površini pulta za presvlačenje se postavlja meka podloga za presvlačenje bebe (nije uključena u paket), da bi ugođaj bebi bio potpun. Komoda sadrži ladice, čija dubina je 40 cm i idealne su za odlaganje svih onih stvarčica neophodnih za presvlačenje i njegu bebe. U dnu krevetića, čitavom dužinom postavljaju se dvije ladice, dimenzija 84 cm sa 45 cm, i u njima možete odlagati garderobu, igračke, ručnike za bebu…

Kada se skine ogradica krevetića, krevetić 3 u 1 se koristi kao krevet sa komodom, za dijete u uzrastu od 2 do 5 godina. Svoju isplativost i praktičnost krevetić 3 u 1, dodatno potvrđuje u posljednjoj fazi korištenja, kada se postavljanjem madraca dimenzija 167 cm sa 67 cm, dobija samostalni krevet za odraslo dijete (5 – 10 godina).

 Napomena: Svako dijete ima svoj tempo rasta i psihomotoričkog razvoja, stoga periodi dužine  upotrebe krevetića u određenoj fazi, zavise od samog razvoja svakog djeteta pojedinačno.

Dimenzije krevetića: dužina 172 cm i širina 72 cm

visina od poda do najviše točke na ogradici 95 cm

visina ogradice 65 cm

Materijal izrade :  Stranice krevetića izrađene su od medijapana,

Prednja strana ladice od medijapana

prostor za previjanje izrađen je od medijapana,

Proizvodi su premazani poliuretanskim bojama na vodenoj bazi.

Boje su atestirane na formaldehide i teške metale

Proizvodi imaju garanciju u trajanju od godinu dana

Svaki krevetić 3 u 1 može korisiti dvije veličine madraca

Krevetnine, madrac i podloge za presvlačenje kupuju se odvojeno

Karakteristike:

Ima zipku
Stolić za previjanje
Može se razdvojiti, i postaje veliki krevet i ormarić
Za zipku se koristi madrac dimenzija: 120 x 67 cm – madrac možete naručiti OVDJE

Za verziju krevetića se koristi madrac dimenzija: 167 x 72 cm – madrac možete naručiti OVDJE

Isti madrac se koristi i bez zipke, a kad se makne ormarić dimenzije potrebnog madraca su 167 x 72 cm (narudžba na upit)

*madrac, podloga za prematanje i posteljina nisu uključeni u cijenu

galerija

* Ulažemo mnogo truda da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ipak ne možemo jamčiti da su sve opisi u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da slike na našoj internet trgovini mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.

S BLOGA
02 bebetto prednosti dječaj kolica
002 Westgate sajam studeni dječja kolica 2017
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu