19. Dani beba, djece i trudnica – Lumini centar Varaždin

DječjaKolica.eu na sajmu u Luminiju!

naslovna_za_fejs_lumini

19. po redu sajam dani beba, djece i trudnica dolazi po prvi puta u Varaždin, točnije u Lumini shopping centar. Od 16. do 17. 05. (subota i nedjelja) posjetite sajam i Vašu omiljenu web trgovinu DječjaKolica.eu, te uživo pogledajte i uvjerite se u kvalitetu naših Bebetto i Kunert dječjih kolica.

Na sajmu smo za Vas pripremili nove modele Bebetto kolekcije za 2015 godinu. Novi modeli se odlikuju još ljepšim dizajnom, poboljšanom funkcionalnošću i boljim materijalima. Cijenovno prihvatljiva svima, Bebetto i Kunert kolica osvajaju europsko tržište iznimnom kvalitetom izrade, čvrstinom, udobnošću i dizajnom. Dvije godine garancije, proizvodnja isključivo u Europskoj Uniji tj. Poljskoj, izdržljivi i moderni materijali samo su neke od karakteristika koje ovi brendovi nude.

Posjetite nas na sajmu za više informacija, te se iz prve ruke uvjerite u kvalitetu kolica.

Vidimo se!

DječjaKolica.eu

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu