20. Dani beba, djece i trudnica – Split

DječjaKolica.eu na sajmu u Splitu u Konzum centru!

 

SPlit sajam_jpeg

 

20. po redu sajam dani beba, djece i trudnica dolazi ponovno u Splitu, točnije u Konzum centu. Od 24. i 25. 10. (subota i nedjelja) posjetite sajam i Vašu omiljenu web trgovinu DječjaKolica.eu, te uživo pogledajte i uvjerite se u kvalitetu naših BebettoKunert i Euro Cart dječjih kolica.

Na sajmu smo za Vas pripremili nove modele Bebetto kolekcije za 2015 godinu te novost u našoj ponudi – Eurocart modele. Novi modeli se odlikuju još ljepšim dizajnom, poboljšanom funkcionalnošću i boljim materijalima. Cijenovno prihvatljiva svima, Bebetto, Kunert kolica osvajaju europsko tržište iznimnom kvalitetom izrade, čvrstinom, udobnošću i dizajnom. Dvije godine garancije, proizvodnja isključivo u Europskoj Uniji tj. Poljskoj, izdržljivi i moderni materijali samo su neke od karakteristika koje ovi brendovi nude.

Posjetite nas na sajmu za više informacija, te se iz prve ruke uvjerite u kvalitetu kolica.

Vidimo se!

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu