23. Dani beba djece i trudnica

DječjaKolica.eu na sajmu u centru City Colosseum u  Slavonskom Brodu!

SLAVONSKI BROD

23. po redu sajam Dani beba, djece i trudnica po prvi puta u Slavonskom Brodu, točnije u City Colosseum-u. Od 05.-06. 03. 2016. (subota i nedjelja). Posjetite sajam i Vašu omiljenu web trgovinu DječjaKolica.eu, te uživo pogledajte i uvjerite se u kvalitetu naših BebettoKunert i Euro Cart dječjih kolica.

Na sajmu smo za Vas pripremili nove modele Bebetto kolekcije za 2016. Novi modeli se odlikuju još ljepšim dizajnom, poboljšanom funkcionalnošću i boljim materijalima. Cijenovno prihvatljiva svima, Bebetto, Kunert i Euro Cart kolica osvajaju europsko tržište iznimnom kvalitetom izrade, čvrstinom, udobnošću i dizajnom. Garancija kvalitete, proizvodnja isključivo u Europskoj Uniji tj. Poljskoj, izdržljivi i moderni materijali samo su neke od karakteristika koje ovi brendovi nude.

Posjetite nas na sajmu za više informacija, te se iz prve ruke uvjerite u kvalitetu kolica.

Vidimo se!

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu