25. Dani beba djece i trudnica – Lumini centar Varaždin

24DječjaKolica.eu iz Varaždina na sajmu u Lumini shopping centru – Varaždin!

Lumini Vž

25. po redu sajam Dani beba, djece i trudnica ponovno dolazi u Varaždin, točnije u Lumini shopping centar. Od 14. i 15.05. 2016. (subota i nedjelja). Posjetite sajam i Vašu omiljenu web trgovinu DječjaKolica.eu iz Varaždina, te uživo pogledajte i uvjerite se u kvalitetu naših BebettoKunert i Euro Cart dječjih kolica.

Na sajmu smo za Vas pripremili nove modele Bebetto kolekcije za 2016. godinu te novost u našoj ponudi – Volkswagen modele. Novi modeli se odlikuju još ljepšim dizajnom, poboljšanom funkcionalnošću i boljim materijalima. Cijenovno prihvatljiva svima, Bebetto, Kunert kolica osvajaju europsko tržište iznimnom kvalitetom izrade, čvrstinom, udobnošću i dizajnom. Dvije godine garancije, proizvodnja isključivo u Europskoj Uniji tj. Poljskoj, izdržljivi i moderni materijali samo su neke od karakteristika koje ovi brendovi nude.

Posjetite nas na sajmu za više informacija, te se iz prve ruke uvjerite u kvalitetu kolica.

Vidimo se!

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu