Bebetto Price Quality certifikat

bebetto_logo_400px

Kao predstavnici Bebetto branda u Hrvatskoj s ponosom objavljujemo da je Bebetto brand dobitnik PQ (Price Quality) certifikata za optimalan proizvod u 2014. godini. Svojim dugogodišnjim iskustvom i konstantnim unaprjeđenjima na polju udobnosti, sigurnosti i kvalitete, Bebetto iz godine u godinu predstavlja vrhunske proizvode izrađene prema najvišim europskim standardima. Cijenovno dostupni svima Bebetto proizvodi spadaju u sam vrh ponude dječjih kolica. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala Bebetto proizvodi dolaze i uz dvogodišnju garanciju. Uz sve to, Bebetto dječja kolica također posjeduju i patentirani DMS sustav za memoriranje smjera kretanja, te SAS sustav za apsorbiranje neravnina koji pružaju još veću razinu sigurnosti i udobnosti prilikom vožnje.

certyfikat

Za cijelu Bebetto ponudu dječjih kolica posjetite LINK na našoj stranici, a ukoliko želite možete nas posjetiti i na nekom od naših prodajnih mjesta.

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu