Izlagali smo na sajmu Dani Beba Split

Split naslovna

 

Dječjakolica.eu će 25. i 26. 10. izlagati na 16. Danima beba, djece i trudnica u Konzum Centru (ex. Mercator Centar) u Splitu gdje možete pogledati i kupiti kvalitetna kolica za djecu europskih proizvođača Bebetto i Kunert. Posjetite naš štand te se na licu mjesta uvjerite u naše pristupačne cijene, široki asortiman i brzu uslugu. 

Pronađite nas u Konzum centru na prvom katu kod restorana Biberon, u blizini središnje pozornice. Klik na mapu centra za više detalja.

ulazi_u_centar_split 

Tokom trajanja sajma, narudžbom kolica na licu mjesta kod našeg štanda ostvarujete poseban sajamski popust od 15%. 

Stoga požurite do nas i odaberite siguran put za Vaše dijete.

 

Veliki izbor kolica!

 

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati događaju posjetite našu web trgovinu na adresi www.djecjakolica.eu  i razgledajte punu ponudu naših artikala, te naručite on-line uz besplatnu dostavu na kućni prag gdje god u Hrvatskoj se nalazili.

Djecjakolica.eu

 

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu