Jednostavno do dječjih kolica iz svih krajeva Hrvatske!

Besplatna dostava!

Život na otocima i mjestima udaljenima daleko od velikih gradova nosi mnoge prednosti; od blizine prirode, čišćeg zraka do smanjene buke i onečišćenja, no katkad se bez velikih gradova i njihovih trgovačkih centara koji nude raznovrsne artikle i robu jednostavno – ne može.

Srećom, brzi transport, još brža usluga, te dostava ‘od vrata do vrata’ je učinila svijet velikim globalnim selom i omogućila da kupujemo sve što poželimo upravo iz udobnosti naslonjača ma gdje god bili. Bilo da naručujemo iz susjedne džave ili pak preko oceana, u relativno kratkom roku naručena roba će stići sve do našeg kućnog praga – jednako kao da ste naručili dostavu iz obližnjeg trgovačkog centra.

kolica_header

Dječjakolica.eu jest web trgovina koja uz besplatnu dostavu šalje svoju robu u sve krajeva lijepe naše, bilo da se nalazite na kontinentu ili na otoku. Naša web trgovina nudi širok asortiman izvrsnih Bebetto i Kunert kolica europske proizvodnje sa svim certifikatima visoke kvalitete i sigurnosti za vašu bebu.

Iz našeg širokog asortimana u samo nekoliko klikova mišem pronađite model i boju koji odgovaraju Vama i Vašoj bebi, te jednostavno naručite putem on-line obrasca, bez potrebe napuštanja naslonjača u Vašoj kući.

westgate_03

Ukoliko vas zanimaju nekakvi detalji o kolicima koje vam se sviđaju također možete nazvati na naš telefon 097 6555 888, pričati sa nama putem chata na našoj stranici (u donjem desnom kutu stranice) ili nam se možete javiti na e-mail adresu shop@djecjakolica.eu

Olakšajte si kupovinu i naručite dječja kolica on-line, a mi ćemo se pobrinuti za besplatnu dostavu na Vaš kućni prag.

 

Vaša, dječjakolica.eu       

westgate02_03 

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu