Izlagali smo na sajmu u Westgate Shopping Cityju

Dani beba, djece i trudnica, sajam je koji se održava 3 puta godišnje, u travnju, listopadu i studenom. Sajam se održava u Westgate Shopping cityju u travnju i studenom, dok se u listopadu održava u Konzum centru u Splitu. DječjaKolica.eu postala je redoviti izlagač na sajmu na kojem možete pronaći sve za Vaše dijete od najranije dobi pa do predškolskih dana, te naravno za bebe koje su tek na putu.

DječjaKolica.eu na sajmovima predstavlja svoju široku ponudu vrhunskih Bebetto i Kunert dječjih kolica europske proizvodnje u prigodne sajamske popuste, te također u ponudi ima i ostali asortiman dječje opreme kao što su sanjke za djecu, dječji kreveti, dječji bicikli i ostalo. U galeriji u nastavku teksta možete zaviriti kako je izgledao naš izložbeni prostor na sajmu u Westgate Shopping Cityju koji se održao od 14. do 16. studenog.

 

 

DječjaKolica.eu

Siguran put za Vaše dijete!

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu