Prednosti Bebetto dječjih kolica


Bebetto-prednosti-blog_001_06

SHOCK ABSORPTION SUSTAV (SAS)
Apsorpcijski sustav – ovaj sustav je odgovoran za amortizaciju. Kada koristite kolica na neravnoj površini tada je ovaj sistem zadužen za smanjivanje vibracija na prednjim kotačima a samim time i na cijelim kolicima. Zahvaljujući ovoj tehnologiji dijete putuje udobno i kolica ostaju u savršenom stanju dulje vremena. Svaki kotač ima svoj amortizer za veću udobnost na nepravilaonom terenu.

SISTEM SKRIVENIH OSOVINA (a)
Sustav skrivenih osovina koji se koristi u kolicima Bebetto omogućuje vam da osovine pospremite u samoj konstrukciji. Zahvaljujući tome nećete ih izgubiti dok prevozite kolica u automobilu. Zahvaljujući ovom sustavu zaštitite također druge elemente od ogrebotina koje mogu nastati zbog izbočenih osovina.

Sa sistemom skrivenih osovina uvijek ćete imati osovine na sigurnom mjestu s vama – cijenit ćete ga tijekom organiziranja izleta.
Bebetto-prednosti-blog_03
Bebetto-prednosti-blog_001_08

STOP & GO KOČNICA
Zakrivljeni oblik papučice kočnice omogućuje vam da zaustavite ili otpustite kočnicu kolica laganim pritiskom, bez muke. Zahvaljujući ovoj tehnologiji nećete ogrebati cipelu dok koristite papučicu kočnice.

UV50 + TKANINE
Struktura tkanine dizajnirana je kako bi zaštitila vaše dijete od UV zraka. Zahvaljujući ovoj visokoj zaštiti od sunca minimalizirane su opasnost od alergija i kožnih bolesti.
Bebetto-prednosti-blog_02
Bebetto-prednosti-blog_001_07

DMS SUSTAV
DMS sustav koji pamti položaj kotača nakon što kotač izgubi dodir s tlom. Zahvaljujući ovom sustavu, kotači se ne okreću nekontrolirano oko svoje osi i neće se blokirati dok ponovno dodiruju tlo.

To je patentirana tehnologija koja se koristi samo u kolicima Bebetto.

MEKI/TVRDI PODESIVI AMORTIZER (b)
Odabrani modeli kolica Bebetto opremljeni su bočnim meko/tvrdim amortizerima. Možete ih postaviti u mekši ili tvrđi položaj. Zahvaljujući ovom sustavu možete podesiti konstrukciju za glatku ili neravnu površinu.

To je patentirana tehnologija koja se koristi samo u kolicima Bebetto.
Bebetto-prednosti-blog_04
Bebetto-prednosti-blog_001_09

DODATNA ZAŠTITA NA KOŠARI (c)
Pokrov košare završava dodatnom pregradom koja štiti vaše dijete od vjetra, lišća ili prljavštine. Zahvaljujući magnetskom učvršćenju vrlo je jednostavno otvoriti i održava se čak i kad snažni vjetar puše.

VENTILACIJA KOŠARE
U Bebetto kolicima možete računati na funkcionalni ventilacijski sustav. Na gornjoj strani nosiljke i sjedišta nalaze se ventilacijske mrežice. Također možete otvoriti ventilacijske rešetke na donjoj strani košare.
Bebetto-prednosti-blog_05
Bebetto-prednosti-blog_001_10

GUME NA PUMPANJE
Kotači koji se koriste u Bebetovim kolicima su pneumatski/zračni – zahvaljujući tome stvarno je udobno upravljati njima. Naši kotači su opremljeni ventilima za gumu za automobile i zato možete koristiti standardne zračne pumpe ili kompresore za zrak.

DODATNA ODVOJIVA TORBA (d)
U odabranim Bebetto modelima nalazi se prijenosna torba za shopping umetnuta u otvorenu košaricu koja je montirana na konstrukciji. Zahvaljujući njoj možete jednostavno izvaditi svoje stvari iz košare što će olakšati sklapanje okvira.

a – Bebetto42, Bebetto42 Sport, Bresso, Holland, Luca, Murano, Nico, Pascal, Rainbow, Silvia, Tito, Torino, Vulcano (verzije 2017)
b – Bresso, Murano, Tito
c – Bebetto42, Holland, Murano, Tito, Torino
d – Bresso, Murano, Silvia, Tito, Torino

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu