Autosjedalica Avionaut AeroFIX boja 01a

Autosjedalica Avionaut AeroFIX, 67cm – 105cm

AVIONAUT AeroFIX je moderna autosjedalica u kategoriji 67-105 cm i do 17,5 kg u skladu s novim i-Size odobrenjem – ECE R-129.
Zahvaljujući svojoj konstrukciji, omogućava sigurnu vžnju, te AVIONAUT preporuča da dijete do 105 cm u vožnji bude okrenuto prema natrag. Autosjedalica Avionaut AeroFIX također se može montirati alternativno prema naprijed za bebe od 84 cm do 105 cm. Inovativni sustav bočne zaštite smanjuje rizik od bočnog udara.
Inovativni dizajn AVIONAUT AeroFIX, koji osigurava optimalnu ventilaciju, čini ovu autosjedalicu istaknutom na tržištu. Također, značajno povećava udobnost djeteta prilikom putovanja. Osim toga, za poboljšanje udobnosti malog putnika koristili su se mekani, vrhunski materijali, prilagodljiv naslon za glavu i prilagodbu nagiba.

2199.00 kn

- Odaberi opciju za dodavanje u košaricu
Očisti
SKU: N/A. Kategorije: , .

Načini plaćanja

x

Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom Zagrebačke banke.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.

 • 2 – 12 rata za sve iznose iznad 1000.00 kn – MasterCard, Visa Zagrebačke banke i  Diners, American Express, Visa i Maestro kartice PBZ-a
 • jednokratno za svaku od gore navedenih kartica bez obzira na iznos i debitnom Maestro karticom

 

MasterCard50Maestro50DCI Logo horzAmericanExpress50

 

 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 1000.00 kn naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 1000.00kn, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 1000.00 kn se plaća poštarina u iznosu 30.00 kn.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku navedenom u opisu samog proizvoda. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

Načini isporuke

x

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 1000,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 1000,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn. Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.djecjakolica.eu, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

Kontakt

x

DjecjaKolica.eu kontakti

USKORO OTVORENJE na novoj lokaciji:

Jalkovečka 31, Varaždin

Tel: 097/6555 888

PRODAJNA MJESTA

U bilo koje vrijeme mailom ili chatom

mail: shop@djecjakolica.eu

za Chat kliknite na prozor u donjem desnom kutu stranice

chat

Kontakt formular

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Altruist d.o.o. za trgovinu i usluge, OIB: 41889247574, MB: 4044614, Sjedište: Jalkovečka 31, 42000 Varaždin, Kontakt: 097/6555 888 i upit@altruist.hr

Lokacija poslovnice

 

  10272528_259993797519216_4300946325256232763_o

Izbor boja
Autosjedalica Avionaut AeroFIX boja 01aAutosjedalica Avionaut AeroFIX boja 01bAutosjedalica Avionaut AeroFIX boja 02aAutosjedalica Avionaut AeroFIX boja 02bAutosjedalica Avionaut AeroFIX boja 03aAutosjedalica Avionaut AeroFIX boja 03bAutosjedalica Avionaut AeroFIX boja 04aAutosjedalica Avionaut AeroFIX boja 04bAutosjedalica Avionaut AeroFIX boja 05aAutosjedalica Avionaut AeroFIX boja 05b

Product Description

AVIONAUT AEROFIX

 

Zašto odabrati AeroFIX autosjedalicu
Jedinstvena autosjedalica dizajnirana da se montira prema naprijed i natrag u smjeru vožnje osiguravajući maksimalnu sigurnost djeteta uz istovremeno održavanje visoke udobnosti putovanja. Konstrukcija AeroFIX koristi tehnologiju koja osigurava optimalnu ventilaciju tijekom putovanja.

Dizajn
Moderna autosjedalica izrađeno od visokokvalitetnih materijala. Ono se razlikuje laganim, uravnoteženim oblikom nadahnutim kretanjem zraka. Autosjedalica ima izbor luksuznih presvlake u bojama kompatibilnim s aktualnim trendovima, što odgovara unutrašnjosti svakog automobila.

Okrenuta prema naprijed i prema nazad
Dječja sjedalica Avionaut AeroFIX može se postaviti okrenuta prema natrag u dječjoj visini od 67 do 105 cm. Ovo je najsigurniji način instalacije i onaj kojeg preporučuje Avionaut. Alternativno, sjedalo možete postaviti iu smjeru prema naprijed za dijete od 84 do 105 cm.

Autosjedalica Avionaut AeroFIX zašto odabrati - dizajn

 

Navlake
Izrađene od najkvalitetnijih luksuznih tkanina, mekih za dijete, ali izdržljivih. Osim toga, sve presvlake ispunjavaju najviše standarde standarda Oeko-tex 100, što dokazuje da ta tkanina ne sadrži tvari štetne za zdravlje i sigurnost djeteta.

Protok zraka
Inovativni dizajn autosjedalice Avionaut AeroFIX opremljen je ventilacijskim kanalima koji stvaraju jedinstveni sustav cirkulacije zraka koji je odgovoran za pravilan protok zraka u unutrašnjosti sjedalice. Ovaj sustav osigurava da se dijete ne znoji čak ni za vrijeme visokih temperatura u automobilu.

Sigurnost
Sjedalo je u skladu s i-Size odobrenjem. Visoka razina sigurnosti osigurana je optimalnom kombinacijom EPP, PP, PA i oblikovane memorijske pjene koja apsorbira preopterećenje u slučaju udarca. Osim toga, sigurnost je poboljšana podesivim sigurnosnim pojasevima od pet točaka i podesivim, velikim naslonom za glavu koji se može prilagoditi potrebama djeteta koje raste.

Autosjedalica Avionaut AeroFIX tepecirung - prozračnost - sigurnost

 

EPP
To je inovativni materijal koji izgleda poput stiropora, ali se bitno razlikuje od njega jer nije tako krut ili krhak. Osim toga, karakterizira ga visoka otpornost na fizičke i kemijske čimbenike. Izvrsni parametri čvrstoće čine ovaj materijal idealno prilagođenim konstrukciji sjedala automobila, jer se ne deformira, čak i pri velikim opterećenjima koja nastaju uslijed sudara. Osim toga, EPP je ekološki materijal koji je 100% recikliran, također karakteriziran antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima.

IQ ISOFIX baza*
IQ ISOFIX baza je pouzdana ISOFIX baza razvijena za Avionaut Pixel i AeroFIX RWF i AeroFIX. Koristi patentirano rješenje s jednom utičnicom koja omogućuje izravno spajanje dječjeg sjedala u ISOFIX sustav automobila. Ograničen broj elemenata dječjeg sigurnosnog sustava pojačava sigurnost, smanjuje mogućnost lomljenja sjedala od baze i svakako povećava apsorpciju energije, posebno u situacijama najveće potrebe za pouzdanost. Štoviše, zahvaljujući zvučnom signaliziranju ispravnosti montaže u IQ ISOFIX bazi, kontrola Click-n-Drive jedinice isključuje rizik nepravilnog pričvršćivanja sjedala na bazu, što maksimizira njegovu učinkovitost.

*Isofix baza nije uključena u cijenu. ISOFIX bazu potražite OVDJE

ISOFIX
ISOFIX je međunarodna organizacija za standardizaciju sustava pričvršćenja sjedala za automobil na sjedalo automobila. ISOFIX sustav sastoji se od dva držača koje se nalaze između sjedala i stražnjeg dijela automobila. Važno je da su ti držači izravno pričvršćeni na strukturu vozila, zahvaljujući kojima oni pružaju snažnije prianjanje nego kada je sjedalo pričvršćeno na sigurnosni pojas.

Korištenje IQ baze pomoću ISOFIX sustava za pričvršćivanje osigurava da je sjedalo ispravno instalirano svaki put. Izvanredan sustav usmjeravanja pojasa i puna integracija s ISOFIX sustavom u automobilu značajno povećava sigurnost djece i jednostavnost instalacije.

Autosjedalica Avionaut AeroFIX isofix

 

Testovi
Avionaut AeroFIX prošao je sve najstrože testove, potvrđujući najveću sigurnost djeteta u slučaju sudara.

Dizajnirana i proizvedena u Poljskoj.
Ispitano i ovjereno u Europi.
Potvrdili roditelji.
Avionaut AeroFIX auto autosjedalica prošla je rigorozni ‘Avio test’ kako bi istražio kako se dijete ponaša tijekom frontalnih i stražnjih udaraca, kao i bočnog udara. Dobiveni izvrsni rezultati potvrđuju najvišu razinu sigurnosti.

 • – IDIADA
  Institut za automobilske poslove, osnovan je 1970-ih na Sveučilištu u Kataloniji. Obavlja nezavisne testove za potrebe razvoja proizvoda i odobrenja certificiranja. AeroFIX je prošao svoje sigurnosne testove i dobio certifikat odobrenja koji je prošao na vrlo visokoj razini, daleko iznad minimalnih razina.
 • – TASS, CSI, PIMOT
  Testiramo i ovjeravamo svoja mjesta u mnogim europskim istraživačkim institucijama kako bismo osigurali najveću moguću sigurnost i udobnost putovanja. Pripazimo na to da naši proizvodi zadovoljavaju sve potrebne standarde i nadmašuju potrebne sigurnosne kriterije.

  • TASS / TNO – Nizozemska Organizacija za primijenjena znanstvena istraživanja (Nizozemska)
  • CSI – Centar za certifikaciju i analizu (Italija)
  • PIMOT – Institut za automobilsku industriju (Poljska)

Autosjedalica Avionaut AeroFIX certifikati

Rok isporuke: 5-15 radnih dana

 

Galerija

* Ulažemo mnogo truda da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ipak ne možemo jamčiti da su sve opisi u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da slike na našoj internet trgovini mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu