Akcija!
autosjedalica kiddy guardianfix pro2 phantom

Autosjedalica Kiddy GuardianFix Pro2 – 9 do 36 kg

Kiddy Guardianfix Pro2 9 – 36 kg je modni vrhunac i remek-djelo Kiddy tvornice ideja. Ona kombinira prednosti uspješne Guardian linije proizvoda sa izvrsnim značajkama sigurnosti i udnobnosti, ali pored mnogo modernih dizajna također može biti pričvršćena na standardni ISOFIX sustav pričvršćivanja u automobilu. Autosjedalica koja raste sa Vašim djetetom, baš kako ste i priželjkivali.

2399.00 kn 2299.00 kn

- Odaberi opciju za dodavanje u košaricu
Očisti
SKU: N/A. Kategorije: , .

Načini plaćanja

x

Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom Zagrebačke banke.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.

  • 2 – 12 rata za sve iznose iznad 1000.00 kn – MasterCard, Visa Zagrebačke banke i  Diners, American Express, Visa i Maestro kartice PBZ-a
  • jednokratno za svaku od gore navedenih kartica bez obzira na iznos i debitnom Maestro karticom

 

MasterCard50Maestro50DCI Logo horzAmericanExpress50

 

 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 1000.00 kn naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 1000.00kn, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 1000.00 kn se plaća poštarina u iznosu 30.00 kn.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku 10 do 30 dana od dana zaključene narudžbe. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

Načini isporuke

x

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 1000,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 1000,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn. Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.djecjakolica.eu, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

Kontakt

x

DjecjaKolica.eu kontakti

Svakim radnim danom od 8:00-15:30

(uz telefonsku najavu i do 16:00)

Tel: 042/488-558

PRODAJNA MJESTA

U bilo koje vrijeme mailom ili chatom

mail: shop@djecjakolica.eu

za Chat kliknite na prozor u donjem desnom kutu stranice

chat

Kontakt formular

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Altruist d.o.o. za trgovinu i usluge, OIB: 41889247574, MB: 4044614, Sjedište: Trstenjakova 1/a, 42000 Varaždin, Kontakt: 042/488-558 i upit@altruist.hr

Lokacija poslovnice

 

DječjaKolica.eu, Trstenjakova 1a, Varaždin  10272528_259993797519216_4300946325256232763_o

Izbor boja
autosjedalica kiddy guardianfix pro2 appleautosjedalica kiddy guardianfix pro2 cranberryautosjedalica kiddy guardianfix pro2 denimautosjedalica kiddy guardianfix pro2 forrestautosjedalica kiddy guardianfix pro2 hawaiiautosjedalica kiddy guardianfix pro2 jaffaautosjedalica kiddy guardianfix pro2 lavenderautosjedalica kiddy guardianfix pro2 oceanautosjedalica kiddy guardianfix pro2 phantomautosjedalica kiddy guardianfix pro2 pinkautosjedalica kiddy guardianfix pro2 racing blackautosjedalica kiddy guardianfix pro2 rumbaautosjedalica kiddy guardianfix pro2 sandautosjedalica kiddy guardianfix pro2 sunshineautosjedalica kiddy guardianfix pro2 walnut

Product Description

Autosjedalica Kiddy GuardianFix Pro2 – 9 do 36 kg
Izvedba optimalnog frontalnog sudara

s obzirom na nove dimenzije bočne zaštite, odnosno impact shield 8jastučića) i poboljšanog materijala koji upija energiju prilikom sudara.

Kiddy Shock Absorber (KSA) 2. generacije

Djeca starije od dobne skupine 2 su osigurana u autosjedalici sa vezanjem pojasa u 3 točke. Ovaj sistem je međutim dizajniran za odrasle. Naša jedinstvena sigurnosna komponenta, Kiddy Shock Absorber (KSA), upija silu kočenja djelujući na pojas u 3 točke i tako čuvaju Vaše dijete od visokih utjecaja. U testovima na Stiftung Warentest druga generacija KSA izvedena je za 41% bolje u bočnim sudarima od prethodnika (Kiddy Guardian Pro).

Optimizirani geometrijski dizajn bočnih područja

Zahvaljujući novom dizajnu komponenti bočne zaštite Honey Comb V2 je još učinkovitiji. Na temelju testova bočnih udara na Stiftung Warentestu vidljivo je poboljšanje za oko 27% i može se promatrati u usporedbi sa prethodnikom Kiddy Guardian Pro. Glava i ramena su tako dobro zaštićena i ograničenje djetetova pogleda prema van je svedeno na minimum.

Visoko-tehnološki materijal

Sjedalica sa još boljom bočnom zaštitom! Područje glave i ramena je posebno osjetljivo kod djece jer je glava relativno teška u usporedbi za ostatkom tijela. Koristeći Honey Comb V2 sa EPP (Expanded Polypropylene – proširenim polipropilenom) u području glave i ramena ova osjetljiva zona je osobito dobro zaštićena.

Savršeno pristaje

Kiddy Guardianfix Pro 2 prilagođava se djetetovim tjelesnim dimenzijama u visinu kao i u širinu. Na ovaj način se način bočnim zbijenim elementima nudi još bolja zaštita. Ovo je sigurnosna značajka za svaku fazu rasta Vašeg djeteta!

Integrirani vodič za dijagonalni sigurnosni pojas

Zbog naše nove tehnologije poluga vodiča za sigurnosni pojas, pričvršćivanje i nepričvršćivanje pojasa postaje još jednostavnije i sigurnije. 

Ergonomski certificirano

AGR pečat odobrenja dodjeljuje se isključivo proizvodima koji su imali svoju konstrukciju testiranu od strane neovisne revizijske skupine medicinskih i znanstvenih stručnjaka. 

Kiddy k-fix konektori

Sa Kiddy K-fix konektorima autosjedalica može biti pričvršćena na standardni ISOFX sistem vrlo jednostavno. Ovaj sistem je dostupan u mnogim vozilima (pogledajte listu vrsti vozila) i uspostavlja jaku vezu između konstrukcije vozila i i autosjedalice. 

Mehanizam za povlačenje

Zbog prikladnog mehanizma za povlačenje možete povući K-fix konektore u autosjedalicu brzo i jednostavno. To je razlog zbog čega se autosjedalice može koristiti i u vozilima bez ISOFIX sustava bez dodatnih poteškoća. 

Podešavanje širine i visine jednom rukom

Želimo učiniti Vaš život što jednostavnijim. Jedinstveni mehanizam prilagodbe kod Kiddy Guardian Pro 2 proširuje sjedala u visinu i širinu istodobno jednostavnim pritiskom ručke na stražnjoj strani sjedala sa jednom rukom. 

3 faze produžetka za noge

Kiddy Guardianfix Pro 2 karakterizira dugi vijek trajanja jer raste s Vašim djetetom. Trostupanjski produžetak za noge osigurava da dijete sjedi sigurno i udobno sa dobrom potporom za leđa i noge bez obizra koliko bilo visoko. 

Prozračni Termotex materijal

Ništa nije neugodnije od sjedenja u automobilu u ljepljivoj i znojnoj odjeći na vrući sunčani ljetni dan i to vrijedi kako za odrasle tako i za najmlađe. Da bi to spriječili mi u Kiddyju smo uveli naš prozračni Thermotex materijal na određenim područjima naših autosjedalica. Ovaj materijal povećava cirkulaciju zraka osiguravajući udobno sjedenje u prirodi čineći i duge vožnje udobnim. 

Otporna presvlaka

Dostupna u više varijacija, lako se skida i periva je na 30°C (umjereni ciklus). 

Sklopivi i prenosivi jastučić

Podupire i daje osjećaj savršenog sjedenja. Vašem će djetetu biti potpuno udobno i uživati će u vožnji. Nije važno idete li na godišnji odmor ili samo do trgovine iza ugla. 

Dimenzije i težina

Minimum: 46 x 68 x 40 cm
Maksimum: 60 x 81 x 52 cm
Težina: oko 8,5 kg 

Ako je autosjedalica pričvršćena ISOFIX sustavom može se svejedno nagnuti za udobnije spavanje.

Flugzeugzulassung Kindersitz   AGR-Gütesiegel rückenschonender Autokindersitz  

Video

Galerija

* Ulažemo mnogo truda da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ipak ne možemo jamčiti da su sve opisi u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da slike na našoj internet trgovini mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu