Autosjedalica NUNA PIPA NEXT- Isofix baza

Od prve vožnje do sljedeće avanture! Dobro se provedite uz Nuna Pipa Next autosjedalicu koja teži samo 2,8 kg*.
(*težina bez jastučića i krova)

Dovoljno svestrana i kompaktna za svako vozilo, radilo se o osobnom automobilu, taksiju ili kuda Vas avanture odvedu.

Rok dostave: 3-7 radnih dana

199,00  1499,37 kn

Načini plaćanja

x

Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom Zagrebačke banke.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.

  • 2 – 12 rata za sve iznose iznad 1000.00 kn / 132.72 EUR – MasterCard, Visa Zagrebačke banke i  Diners, American Express, Visa i Maestro kartice PBZ-a
  • jednokratno za svaku od gore navedenih kartica bez obzira na iznos i debitnom Maestro karticom

 

MasterCard50Maestro50DCI Logo horzAmericanExpress50

 

 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 1000.00 kn / 132.72 EUR naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 1000.00kn / 132.72 EUR, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 1000.00 kn / 132.72 EUR se plaća poštarina u iznosu 30.00 kn / 3.98EUR.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku navedenom u opisu samog proizvoda. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

 

Načini isporuke

x

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 1000,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 1000,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn. Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.djecjakolica.eu, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

Kontakt

x

DjecjaKolica.eu kontakti

USKORO OTVORENJE na novoj lokaciji:

Jalkovečka 31, Varaždin

Tel: 097/6555 888

PRODAJNA MJESTA

U bilo koje vrijeme mailom ili chatom

mail: shop@djecjakolica.eu

za Chat kliknite na prozor u donjem desnom kutu stranice

chat

Kontakt formular

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Altruist d.o.o. za trgovinu i usluge, OIB: 41889247574, MB: 4044614, Sjedište: Jalkovečka 31, 42000 Varaždin, Kontakt: 097/6555 888 i upit@altruist.hr

Lokacija poslovnice

 

  10272528_259993797519216_4300946325256232763_o

Izbor boja

Product Description

Od prve vožnje do sljedeće avanture! Dobro se provedite uz Nuna Pipa Next autosjedalicu koja teži samo 2,8 kg*.
(*težina bez jastučića i krova)

Dovoljno svestrana i kompaktna za svako vozilo, radilo se o osobnom automobilu, taksiju ili kuda Vas avanture odvedu.

Kreativni tim branda Nuna, koji stvara nevjerojatno popularnu opremu za djecu, stvorio je Nuna PIPA Next jaje / autosjedalicu.

Baza se instalira jednim klikom, te je samim time namještanje baze vrlo jednostavno.

Postolje PIPAFIX ima poseban dodatak. To je noga, koja se proteže od poda automobila do same baze, koja se nalazi na površini sjedala automobila. Noga pruža dodatnu potporu za montažni dio i pruža dodatnu sigurnost u slučaju sudara.

Izrađena je od vrhunskih materijala i dizajnirana je kako bi osigurala još veću sigurnost i fleksibilnost.

Brand Nuna uvijek na prvo mjesto stavlja sigurnost najmlađih članova obitelji. Svakogodišnja ADAC testiranja su od svih svjetskih testova najviše očekivana, jer se smatraju najstrožim i najvjerodostojniji. ADAC testovi pokazatelji su dokazane kvalitete te predstavljaju važnu pomoć roditeljima koji svojoj djeci žele pružiti pouzdanu i sigurnu autosjedalicu koja omogućuje praktičnost i udobnost. Poznati automobilistički savez ADAC u suradnji s neovisnom njemačkom potrošačkom organizacijom Stiftung Warentest provodi godišnje testove koji se temelje na ispitivanjima sigurnosti, upotrebljivosti, osiguravanju udobnosti i kvalitete materijala.

ADAC testovi osiguravaju transparentnost, a kriteriji ispitivanja značajno su strožiji od onih koji se provode kako bi se ispunili standardi EC-R44 , odnosno R129. U svibnju 2020. najnovija autosjedalica “jaje” Nuna Pipa Next dobila je nevjerojatnu ADAC ocjenu. Nuna Pipa Next s Isofix bazom dobila je ukupnu ocjenu 1,2 za sigurnost i time postala najbolje ocijenjena i-Size autosjedalica do 83/85 cm sa SIP sustavom za dodatnu bočnu zaštitu od 2016. dalje. S izvanrednim rezultatom, Nuna Pipa Next postavlja nove standarde sigurnosti djece u cestovnom prometu.

* Ulažemo mnogo truda da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ipak ne možemo jamčiti da su sve opisi u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da slike na našoj internet trgovini mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu