Dječja kolica Bebetto LUCA 3u1 CZA

LUCA – NAJNOVIJA VERZIJA BEBETTO HITA
Dugi niz godina, Luca predstavlja funkcionalnost, visoku kvalitetu i moderan, ali usklađen dizajn. Najnovija verzija savršeno naglašava ono što su roditelji zavoljeli kod ovih kolica.

879,90  6629,61 kn

- Odaberi opciju za dodavanje u košaricu
Očisti
SKU: N/A. Kategorije: , , , , .

Načini plaćanja

x

Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom Zagrebačke banke.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.

  • 2 – 12 rata za sve iznose iznad 1000.00 kn / 132.72 EUR – MasterCard, Visa Zagrebačke banke i  Diners, American Express, Visa i Maestro kartice PBZ-a
  • jednokratno za svaku od gore navedenih kartica bez obzira na iznos i debitnom Maestro karticom

 

MasterCard50Maestro50DCI Logo horzAmericanExpress50

 

 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 1000.00 kn / 132.72 EUR naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 1000.00kn / 132.72 EUR, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 1000.00 kn / 132.72 EUR se plaća poštarina u iznosu 30.00 kn / 3.98EUR.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku navedenom u opisu samog proizvoda. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

 

Načini isporuke

x

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 1000,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 1000,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn. Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.djecjakolica.eu, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

Kontakt

x

DjecjaKolica.eu kontakti

USKORO OTVORENJE na novoj lokaciji:

Jalkovečka 31, Varaždin

Tel: 097/6555 888

PRODAJNA MJESTA

U bilo koje vrijeme mailom ili chatom

mail: shop@djecjakolica.eu

za Chat kliknite na prozor u donjem desnom kutu stranice

chat

Kontakt formular

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Altruist d.o.o. za trgovinu i usluge, OIB: 41889247574, MB: 4044614, Sjedište: Jalkovečka 31, 42000 Varaždin, Kontakt: 097/6555 888 i upit@altruist.hr

Lokacija poslovnice

 

  10272528_259993797519216_4300946325256232763_o

Izbor boja

Product Description

LUCA – NAJNOVIJA VERZIJA BEBETTO HITA
Dugi niz godina, Luca predstavlja funkcionalnost, visoku kvalitetu i moderan, ali usklađen dizajn. Najnovija verzija savršeno naglašava ono što su roditelji zavoljeli kod ovih kolica.

Karakteristična kompaktna, tapecirana košara s mogućnošću preklapanja poboljšana je značajkama kao što je dodatni prozorčić na zimskom pokrovu. Dodatno, funkcionalna kolica postala su još praktičnija, uključujući mogućnost kompaktnog sklapanja, čime se kolica mogu sklopiti okrenuta prema naprijed ili prema natrag. Otkrijte novu verziju Luce i pogledajte kako kombinira najnovije trendove s tehnološkim inovacijama.

 

 

KOŠARA S NOVIM ZNAČAJKAMA
Konstrukcija s košarom dizajnirana je za najmlađe putnike, pružajući im udobnost i sigurnost od prvih dana života. Jedna od novih značajki je dodatni prozorčić na zimskom pokrovu. To vam omogućuje da zaštitite svoje dijete od hladnih naleta ili kiše, dok kroz prozorčić držite na oku svoje dijete.

Košara Luca ima širok raspon prilagodbi. Pomoću aktivne savijene šipke možete jednostavno prilagoditi položaj krovića. Pritisnite ručku za nošenje kolica i zatim namjestite krović u željeni položaj. Sklopiva ventilacijska mrežica elegantnog dizajna u crnoj boji daje kolicima dobar izgled, bez obzira na to koliko je krović rasklopljen.

Osim toga, Luca košara je još lakša od prethodne verzije. Teška je samo 3,5 kg (u standardnoj verziji), što čini verziju kolica s dubokom nosivom težinom od samo 12,2 kg. To je moguće zahvaljujući upotrebi laganog EPP materijala koji također pruža izvrsnu toplinsku izolaciju.

JOŠ FUNKCIONALNIJA KOLICA
Kolica Luca sada su još funkcionalnija nego prije. Kako je to moguće? Pa, dizajn sjedala kolica je poboljšan tako da se mogu kompaktno sklopiti. To znači da možete sklopiti kolica s pričvršćenim sportskim sjedalom, ne samo prema naprijed, već i prema natrag.

Sportsko sjedalo se može široko namjestiti. Naslon možete namjestiti u širok raspon položaja, od potpuno ležećeg do sjedećeg položaja. Odvojivi naslon za ruke pruža praktičan oslonac za ruke djeteta. Krović možete podesiti po želji, čime ćete zaštititi svoje dijete od naleta vjetra ili prekomjerne sunčeve svjetlosti.

KORISNE ZNAČAJKE I MODERAN DIZAJN
Nova verzija Luca također uvodi mnoge dodatne elemente koji kolica čine još privlačnijim. Atraktivni šavovi na madracu, torbi za presvlačenje ili Bebetto logo na naslonu za noge daju karakter kolicima.

Mogućnost izvlačenja oslonca za noge čini kolica udobnima i za stariju djecu. Sportsko sjedalo je prikladno za težinu do 22 kg ili do djetetove 4 godine starosti (ovisi što prije dostigne).

OKVIR VRHUNSKE KVALITETE
Kolica Luca izgrađena su na izdržljivom i laganom okviru koji osigurava stabilnost i sigurnost. Sustavi kao što su SAS i DMS apsorbiraju udarce i sprječavaju blokiranje kotača. Okvir se može sklopiti u kompaktnu veličinu, čak i s pričvršćenom sportskim sjedalom. Prostrana košara nalazi se na dnu kolica, savršena za nošenje sitnica ili dodataka potrebnih u šetnji s djetetom. Košara može funkcionirati i kao torba, jer se lako može objesiti na rame.

I u PRO verziji i u standardnoj verziji, okvir dolazi u crnoj boji s elegantnim smeđim upravljačem presvučenim eko kožom.

Bebetto inovacije – Bebetto veliku pozornost posvećuje praktičnim rješenjima i inovacijama koje olakšavaju svakodnevno korištenje kolica te povećavaju sigurnost i udobnost za bebu. U nastavku pogledajte nekolicinu rješenja koja Bebetto dječja kolica izdvajaju i stavljaju ispred drugih.

Bebetto dječja kolica prednosti i inovacije 2019 web

01 – AUTOBLOCKER Sigurnosni sustav koji štiti konstrukciju od samorastavljanja. Mehanizam se automatski zaključava i ne morate se svaki puta sjetiti dodatno osigurati konstrukciju.

02 – KOČNICA STOP&GO Koristimo novu redizajniranu papučicu kočnice u kolicima Bebetto. Važno je napomenuti da je dizajnirana na takav način da omogući najprikladnije korištenje. Papučica kočnice je oblikovana tako da je prikladna za jednostavna stajanje i kretanje. Zahvaljujući tome, lako se može upravljati – također u sandalama, flip-flop ‘japankama’ ili cipelama s površinom koja se lako grebe.

03 – SISTEM JEDNOSTAVNOG SKLAPANJA Prikladan gumb vam omogućuje da brzo sklopite konstrukciju. Za sklapanje kolica, samo postavite kotače prema naprijed, podignite ručku, pritisnite gumb i lagano pomaknite gornji dio konstrukcije. Ovaj sistem također štiti i od opasnosti priklještenja prstiju.

04 – SKRIVENE OSOVINE – HIDDEN AXLE Na kolicima Bebetto osovine su skrivene unutar konstrukcije. Zahvaljujući tome, tijekom prijevoza ih nećete izgubiti. Sposobnost skrivanja osovine također štiti od grebanja drugih elemenata kroz izbočene rubove. Ovim sustavom uvijek imate osovine stražnjih kotača s vama – cijenit ćete ga na putu i kada pospremate kolica.

05 – SISTEM DMS Direction Memory System Sustav koji pamti položaj kotača nakon što je odvojen od tla. Zahvaljujući njemu pri prevladavanju nepravilnosti – kad se jedan od kotača odvoji od tla – kotač se ne rotira nekontrolirano oko vlastite osi te ostaje u fiksnom položaju. Stoga nakon sljedećeg kontakta s tlom, neće biti blokiran. To je patentirano rješenje, jedinstveno za Bebetto kolica.

06 – SISTEM SAS Shock Absorption System Sustav za apsorpciju udaraca koji je odgovoran za upijanje i amortizaciju šokova. Njezini učinci se vide, između ostalog kada vozite na grubo popločenim površinama ili kada udarite kotač o rubnik. Zahvaljujući tome dijete u kolicima ima najveću moguću udobnost, a sama kolica ostaju u savršenom tehničkom stanju. Svaki rotirajući element je opremljen odvojenim amortizerom – koji im omogućuje da funkcioniraju neovisno jedan o drugome.

07 – TKANINE SA ZAŠTITOM UV50+ Pojedinačni slojevi presvlake i način šivanja u kolicima Bebetto osmišljeni su da blokiraju štetne ultraljubičaste zrake. Određivanje faktora zaštite od UV zračenja testirano je u laboratoriju gdje je prosječna vrijednost UPF barijera utvrđena iznad 50. To je vrlo važno jer dugotrajna UV izloženost može rezultirati alergijama ili bolestima kože i očiju.

08 – VENTILIRANA KOŠARA Možete računati na rješenja koja pružaju vrlo dobro prozračivanje u Bebetto kolicima. Mrežica na sjenilu, te podesiva rešetka na dnu košare omogućuju odvođenje toplog zraka i opskrbu svježim, hladnim zrakom.

Autosjedalica dolazi u 3u1 setu (Avionaut Cosmo).

 

Ova dječja kolica namijenjena su djeci od rođenja pa sve do 36 mjeseci starosti.

Proizvedeno u EU.

Ostale informacije:

    • garancija na Bebetto kolica je 24 mjeseca.
    • kolica imaju sigurnosni europski certifikat EN 1888:2012

Additional Information

Boja

30 Latte, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39

Galerija

* Ulažemo mnogo truda da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ipak ne možemo jamčiti da su sve opisi u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da slike na našoj internet trgovini mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu