Dječja kolica Nano ECCO 2u1 – NOVOST!

Moderna multifunkconalna dječja kolica sa mogučnošću postavljanja autosjedalice grupe 0+. Lagana aluminijska rama, velika udobna košara sa madracem i naslonom na namještanje.
Vanjsko podešavanje naslona košare. Dijelovi se mogu namještati da gledaju prema naprijed ili prema nazad. 4 pozicije namještanja naslona, oslonac za noge koji se može namještati, te dodatna podloga za udobno sjedenje u sportskom dijelu. Sjenilo koje se može namještati, navlaka za noge i zaštitni pojas u 5 točaka vezanja, te dodatni pojas između nogu koji se veže na prednji bumper. Bumper se može namještati po visini, a ručke su presvučene eko kožom. Velika shopping košara sa pokrovom i velika torba za pelene. Uključeno još: kišni pokrov, mrežica protiv komaraca, podloga za previjanje.
Kotači na pumpanje za kugličnim ležajevima, prednji kotači su rotirajući, a mogu se i zaključati u poziciju za ravno. Povezana kočnica koja zakoči oba stražnja kotača odjednom.
Amortizeri koji se mogu podešavati.

3699.00 kn

- Odaberi opciju za dodavanje u košaricu
Očisti
SKU: N/A. Kategorije: , .

Načini plaćanja

x

Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom Zagrebačke banke.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.

 • 2 – 12 rata za sve iznose iznad 1000.00 kn – MasterCard, Visa Zagrebačke banke i  Diners, American Express, Visa i Maestro kartice PBZ-a
 • jednokratno za svaku od gore navedenih kartica bez obzira na iznos i debitnom Maestro karticom

 

MasterCard50Maestro50DCI Logo horzAmericanExpress50

 

 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 1000.00 kn naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 1000.00kn, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 1000.00 kn se plaća poštarina u iznosu 30.00 kn.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku 10 do 30 dana od dana zaključene narudžbe. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

Načini isporuke

x

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 1000,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 1000,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn. Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.djecjakolica.eu, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

Kontakt

x

DjecjaKolica.eu kontakti

USKORO OTVORENJE na novoj lokaciji:

Jalkovečka 31, Varaždin

Tel: 097/6555 888

PRODAJNA MJESTA

U bilo koje vrijeme mailom ili chatom

mail: shop@djecjakolica.eu

za Chat kliknite na prozor u donjem desnom kutu stranice

chat

Kontakt formular

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Altruist d.o.o. za trgovinu i usluge, OIB: 41889247574, MB: 4044614, Sjedište: Jalkovečka 31, 42000 Varaždin, Kontakt: 097/6555 888 i upit@altruist.hr

Lokacija poslovnice

 

  10272528_259993797519216_4300946325256232763_o

Izbor boja
Dječja kolica Nano Ecco MOCCADječja kolica Nano Ecco MALACHITEDječja kolica Nano Ecco DENIMDječja kolica Nano Ecco CARBONDječja kolica Nano Ecco CARAMELDječja kolica Nano Ecco OLIVE

Product Description

Set uključuje:

 • Visokokvalitetnu aluminijsku ramu s podesivim amortizerima
 • Sportski dio – Sportsko sjedište se koristi najranije od navršenih 6 mjeseci, odnosno od kad dijete počinje samostalno sjediti
 • Nosiljka
 • Autosjedalica
 • Zimske navlake
 • Zatvorena košara za spremanje stvari
 • Mamina torba
 • Kišna kabanica
 • Mreža protiv insekata
 • Kotači na napuhavanje/pumpanje

Rama:

 • Visokokvalitetan i lagani aluminij
 • Stabilna i moderna rama
 • Kotači na napuhavanje
 • Podesiva ručka obložena kvalitetnom eko kožom
 • Rotirajući prednji kotači sa mogućnošću blokiranja
 • Kočnica koja blokira zadnje kotače
 • Amortizeri koji se mogu podesiti
 • Lako sklapanje

Dimenzije:
Rasklopljena rama sa kotačima (duljina/širina/visina): 101x59x112 cm
Sklopljena rama sa kotačima (duljina/širina/visina): 80x59x39 cm
Raspon namještanja ručke (visina od tla): 77 cm do 121 cm
Neutralna visina ručke (u poziciji ravno): 112 cm
Širina sjedala: 32 cm
Duljina sjedala: 25 cm
Visina naslona za leđa: 41 cm
Duljina oslonca za noge: 19 cm
Unutarnja duljina košare: 80 cm
Unutarnja širina košare: 37 cm
Unutarnja visina košare: 22 cm
Promjer prednjih kotača: 24 cm
Promjer stražnjih kotača: 29 cm

Težine:
Rame sa kotačima: 9 kg
Kolica sa košarom (rama s kotačima + košara): 14,2 kg
Kolica sa sportskim dijelom (rama s kotačima + sportski dio): 14,2 kg
Kolica sa autosjedalicom (rama s kotačima + autosjedalica): 12 kg
Košara: 5,2 kg
Sportski dio: 5,2 kg
Autosjedalica: 3 kg

 

Rok isporuke: 3-6 tjedana

Galerija

* Ulažemo mnogo truda da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ipak ne možemo jamčiti da su sve opisi u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da slike na našoj internet trgovini mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu