Drveni dječji krevet s ladicom

Drveni dječji krevet 140×70 sa dodatnom ladicom za izvlačenje

Krevet za djecu 140×70

Uključen madrac debljine 6 cm i podnica

1459.00 kn

- Odaberi opciju za dodavanje u košaricu
Očisti

Načini plaćanja

x

Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom Zagrebačke banke.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.

  • 2 – 12 rata za sve iznose iznad 1000.00 kn – MasterCard, Visa Zagrebačke banke i  Diners, American Express, Visa i Maestro kartice PBZ-a
  • jednokratno za svaku od gore navedenih kartica bez obzira na iznos i debitnom Maestro karticom

 

MasterCard50Maestro50DCI Logo horzAmericanExpress50

 

 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 1000.00 kn naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 1000.00kn, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 1000.00 kn se plaća poštarina u iznosu 30.00 kn.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku navedenom u opisu samog proizvoda. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

 

Načini isporuke

x

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 1000,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 1000,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn. Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.djecjakolica.eu, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

Kontakt

x

DjecjaKolica.eu kontakti

USKORO OTVORENJE na novoj lokaciji:

Jalkovečka 31, Varaždin

Tel: 097/6555 888

PRODAJNA MJESTA

U bilo koje vrijeme mailom ili chatom

mail: shop@djecjakolica.eu

za Chat kliknite na prozor u donjem desnom kutu stranice

chat

Kontakt formular

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Altruist d.o.o. za trgovinu i usluge, OIB: 41889247574, MB: 4044614, Sjedište: Jalkovečka 31, 42000 Varaždin, Kontakt: 097/6555 888 i upit@altruist.hr

Lokacija poslovnice

 

  10272528_259993797519216_4300946325256232763_o

Izbor boja
Drveni dječji krevet s ladicom 01 ZooDrveni dječji krevet s ladicom 02 AnimalsDrveni dječji krevet s ladicom 03 Racing carDrveni dječji krevet s ladicom 04 Blue CarDrveni dječji krevet s ladicom 05 Red CarDrveni dječji krevet s ladicom 06 FormulaDrveni dječji krevet s ladicom 07 Pink FairyDrveni dječji krevet s ladicom 08 Princess with PonyDrveni dječji krevet s ladicom 09 MermaidDrveni dječji krevet s ladicom 10 Pink Teddy BearDrveni dječji krevet s ladicom 11 DogeDrveni dječji krevet s ladicom 12 Dogs in LoveDrveni dječji krevet s ladicom 13 FootballerDrveni dječji krevet s ladicom 14 GoalDrveni dječji krevet s ladicom 15 Sweet KittyDrveni dječji krevet s ladicom 16 Sweet Kitty 2Drveni dječji krevet s ladicom 17 PonyDrveni dječji krevet s ladicom 18 Pony on a RainbowDrveni dječji krevet s ladicom 19 SuperheroDrveni dječji krevet s ladicom 20 DiggerDrveni dječji krevet s ladicom 21 PiratesDrveni dječji krevet s ladicom 22 CosmosDrveni dječji krevet s ladicom 23 Pink DaisyDrveni dječji krevet s ladicom 24 orange DaisyDrveni dječji krevet s ladicom 25 Sweet HeartsDrveni dječji krevet s ladicom 26 Blue ElephantDrveni dječji krevet s ladicom 27 Colored ElephantDrveni dječji krevet s ladicom 28 Clown FishDrveni dječji krevet s ladicom 29 PlaneDrveni dječji krevet s ladicom 30 DinosaursDrveni dječji krevet s ladicom 31 OwlsDrveni dječji krevet s ladicom 32 KnightDrveni dječji krevet s ladicom 33 KittiesDrveni dječji krevet s ladicom 34 FarmDrveni dječji krevet 35 HelikopterDrveni dječji krevet 36 vatrogasciDrveni dječji krevet 37 nogometašDrveni dječji krevet 38 policijaDrveni dječji krevet 39 psićiDrveni dječji krevet 40 MačkaDrveni dječji krevet 41 BalerinaDrveni dječji krevet 42 TraktorDrveni dječji krevet 43 KonjićDrveni dječji krevet 44 VlakDrveni dječji krevet 45 MehaničarDrveni dječji krevet s ladicom 35 HelikopterDrveni dječji krevet s ladicom 36 VatrogasciDrveni dječji krevet s ladicom 37 NogometašDrveni dječji krevet s ladicom 38 PolicijaDrveni dječji krevet s ladicom 39 PsićiDrveni dječji krevet s ladicom 40 MačkaDrveni dječji krevet s ladicom 41 BalerinaDrveni dječji krevet s ladicom 42 TraktorDrveni dječji krevet s ladicom 43 KonjićDrveni dječji krevet s ladicom 44 VlakDrveni dječji krevet s ladicom 45 Mehaničar

Product Description

Drveni dječji krevet sa dodatnom ladicom za izvlačenje 140×70

Dodatna ladica za odlaganje posteljine

Dimenzije: 140×70 cm
Nosivost: 90 kg
Težina: 35 kg
Debljina madraca: 6 cm

U kompletu s krevetom dolaze madrac i podnica.

Obradujte Vaše dijete sa krevetom za spavanje na kojem se nalaze njegovi omiljeni motivi i crtani junaci! Uz dječje krevete dobivate i madrac debljine 6 cm. Montaža kreveta je izuzetno jednostavna. Potrebno je samo 15 minuta i krevet je spreman za upotrebu.

 

Rok isporuke: 3-6 tjedana

 

* Ulažemo mnogo truda da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ipak ne možemo jamčiti da su sve opisi u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da slike na našoj internet trgovini mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu