Dječji krevet bijeli s bočnom stranicom naslovna

Drveni dječji krevet s bočnom stranicom – bijeli 140×70

Krevet za djecu s dodatnom bočnom stranicom – bijeli 140×70

Uključen madrac debljine 6 cm i podnica

 

1399.00 kn

- Odaberi opciju za dodavanje u košaricu
Očisti

Načini plaćanja

x

Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom Zagrebačke banke.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.

  • 2 – 12 rata za sve iznose iznad 1000.00 kn – MasterCard, Visa Zagrebačke banke i  Diners, American Express, Visa i Maestro kartice PBZ-a
  • jednokratno za svaku od gore navedenih kartica bez obzira na iznos i debitnom Maestro karticom

 

MasterCard50Maestro50DCI Logo horzAmericanExpress50

 

 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 1000.00 kn naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 1000.00kn, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 1000.00 kn se plaća poštarina u iznosu 30.00 kn.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku 10 do 30 dana od dana zaključene narudžbe. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

Načini isporuke

x

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 1000,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 1000,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn. Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.djecjakolica.eu, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

Kontakt

x

DjecjaKolica.eu kontakti

Svakim radnim danom od 8:00-15:30

(uz telefonsku najavu i do 16:00)

Tel: 042/488-558

PRODAJNA MJESTA

U bilo koje vrijeme mailom ili chatom

mail: shop@djecjakolica.eu

za Chat kliknite na prozor u donjem desnom kutu stranice

chat

Kontakt formular

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Altruist d.o.o. za trgovinu i usluge, OIB: 41889247574, MB: 4044614, Sjedište: Trstenjakova 1/a, 42000 Varaždin, Kontakt: 042/488-558 i upit@altruist.hr

Lokacija poslovnice

 

DječjaKolica.eu, Trstenjakova 1a, Varaždin  10272528_259993797519216_4300946325256232763_o

Izbor boja
Dječji krevet bijeli s bočnom stranicom 02 AnimalsDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 03 Racing CarDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 04 Blue CarDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 05 Red CarDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 06 FormulaDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 07 Pink FairyDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 08 Princess and PonyDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 09 MermaidDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 10 Pink teddyDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 11 DogDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 12 Dogs in loveDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 13 FootballerDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 14 GoalDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 15 Sweet KittyDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 16 Sweet kitty 2Dječji krevet bijeli s bočnom stranicom 17 PonyDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 18 pony on a RainbowDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 19 SuperheroDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 20 DiggerDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 21 PiratesDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 22 CosmosDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 23 Pink DaisyDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 24 Orange DaisyDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 25 Sweet heartsDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 26 Blue ElephantDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 27 Colored ElephantDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 28 Clown FishDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 29 AeroplaneDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 30 DinosaursDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 31 owlsDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 32 KnightDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 33 CatsDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 34 FarmDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 35 HelikopterDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 36 NogometašDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 37 VatrogasciDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 38 policijaDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 39 psićiDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 40 MačkaDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 41 BalerinaDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 42 traktorDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 43 KonjićDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 44 VlakDječji krevet bijeli s bočnom stranicom 45 Mehaničar

Product Description

Drveni dječji krevet s bočnom stranicom – bijeli 140×70

Dimenzije:  140×70 cm
Za djecu od 3 do 7 godina
Nosivost: 90 kg
Težina: 29 kg
Debljina madraca: 6 cm

U kompletu s krevetom dolaze madrac i podnica.

Obradujte Vaše dijete sa krevetom za spavanje na kojem se nalaze njegovi omiljeni motivi i crtani junaci! Uz dječje krevete dobivate i madrac debljine 6 cm. Montaža kreveta je izuzetno jednostavna. Potrebno je samo 15 minuta i krevet je spreman za upotrebu.

 

Wymiary 140x70 białe

Rok isporuke: 2-4 tjedna

 

* Ulažemo mnogo truda da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ipak ne možemo jamčiti da su sve opisi u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da slike na našoj internet trgovini mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu