Dječji krevet wenge s bočnom stranicom

Drveni dječji krevet s bočnom stranicom – wenge 180×80

Krevet za djecu – 180×80

Uključeni madrac i podnica.

Vi odlučite o položaju ogradice tijekom montaže. Može biti slijeva ili desna.

1799.00 kn

- Odaberi opciju za dodavanje u košaricu
Očisti

Načini plaćanja

x

Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom Zagrebačke banke.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.

  • 2 – 12 rata za sve iznose iznad 1000.00 kn – MasterCard, Visa Zagrebačke banke i  Diners, American Express, Visa i Maestro kartice PBZ-a
  • jednokratno za svaku od gore navedenih kartica bez obzira na iznos i debitnom Maestro karticom

 

MasterCard50Maestro50DCI Logo horzAmericanExpress50

 

 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 1000.00 kn naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 1000.00kn, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 1000.00 kn se plaća poštarina u iznosu 30.00 kn.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku 10 do 30 dana od dana zaključene narudžbe. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

Načini isporuke

x

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 1000,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 1000,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn. Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.djecjakolica.eu, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

Kontakt

x

DjecjaKolica.eu kontakti

USKORO OTVORENJE na novoj lokaciji:

Jalkovečka 31, Varaždin

Tel: 097/6555 888

PRODAJNA MJESTA

U bilo koje vrijeme mailom ili chatom

mail: shop@djecjakolica.eu

za Chat kliknite na prozor u donjem desnom kutu stranice

chat

Kontakt formular

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Altruist d.o.o. za trgovinu i usluge, OIB: 41889247574, MB: 4044614, Sjedište: Jalkovečka 31, 42000 Varaždin, Kontakt: 097/6555 888 i upit@altruist.hr

Lokacija poslovnice

 

  10272528_259993797519216_4300946325256232763_o

Izbor boja
Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 01Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 02Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 03Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 04Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 05Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 06Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 07Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 08Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 09Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 10Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 11Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 12Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 13Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 14Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 15Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 16Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 17Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 18Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 19Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 20Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 21Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 22Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 23Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 24Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 25Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 26Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 27Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 28Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 29Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 30Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 31Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 32Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 33Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 34Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 35Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 36Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 37Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 38Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 39Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 40Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 41Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 42Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 43Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 44Dječji krevet wenge s bočnom stranicom 45

Product Description

Drveni dječji krevet s bočnom stranicom

Dimenzije: 180×80
Nosivost: 90 kg
Debljina madraca: 7 cm

U kompletu s krevetom dolaze madrac i podnica.

Obradujte Vaše dijete sa krevetom za spavanje na kojem se nalaze njegovi omiljeni motivi i crtani junaci! Uz dječje krevete dobivate i madrac debljine 7 cm. Montaža kreveta je izuzetno jednostavna. Potrebno je samo 15 minuta i krevet je spreman za upotrebu.

Rok isporuke: 3-6 tjedana

* Ulažemo mnogo truda da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ipak ne možemo jamčiti da su sve opisi u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da slike na našoj internet trgovini mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu