RECARO Sadena dječja kolica, boja Prime

I najmanji izlet s djetetom postaje prava dogodovština. Naš modularni sistem s dječjim kolicima Sadena u svakom će slučaju biti vaš pravi suputnik – bez obzira na jeste li s njime u zračnoj luci ili u gradu. Kao jedna od najužih kolica svoje vrste sa samo 54 cm širine, Sadena će vas oduševiti svojom okretnošću i upotrebljivošću u urbanim lokacijama. I kada su sklopljena su nepobjediva – samo jednom rukom ih možemo sklopiti u mali kompaktni oblik i odložiti.

Za djecu od rođenja do 22 kg.

Rok dostave: 10-15 radnih dana

5250,00 kn (696,79 EUR)

- Odaberi opciju za dodavanje u košaricu
Očisti
SKU: N/A. Kategorije: , , , .

Načini plaćanja

x

Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom Zagrebačke banke.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a  vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.

Načini plaćanja:

1. Plaćanje karticama (na rate i jednokratno)

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 12 rata.

  • 2 – 12 rata za sve iznose iznad 1000.00 kn / 132.72 EUR – MasterCard, Visa Zagrebačke banke i  Diners, American Express, Visa i Maestro kartice PBZ-a
  • jednokratno za svaku od gore navedenih kartica bez obzira na iznos i debitnom Maestro karticom

 

MasterCard50Maestro50DCI Logo horzAmericanExpress50

 

 2. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.  Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za artikle iznad 1000.00 kn / 132.72 EUR naručene pouzećem potrebno je izvršiti uplatu rezervacije u iznosu od 50%, a preustali dio se plaća pouzećem.

3.Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

Primjer popunjavanja  uplatnice:

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve iznose iznad 1000.00kn / 132.72 EUR, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve narudžbe ispod 1000.00 kn / 132.72 EUR se plaća poštarina u iznosu 30.00 kn / 3.98EUR.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.

Proizvod Vam šaljemo u roku navedenom u opisu samog proizvoda. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste upisali prilikom naručivanja.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

 

Načini isporuke

x

Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda se ne naplaćuje za sve artikle vrijednosti od 1000,00 kn na gore, nema troškova pakiranja i sličnih troškova. Bez obzira koji ste način plaćanja odabrali, Vi niste dužni platiti poštarinu za definirani iznos, znači plaćate smo cijenu koja je navedena kao cijena proizvoda. Za sve proizvode vrijednosti ispod 1000,00 kn plaćaju se troškovi dostave 30,00 kn. Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bila što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka. Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.djecjakolica.eu, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrđivanja narudžbe.

Za stanovnike otoka!
Ukoliko naručujete dječji namještaj, isporuka je moguća do najbližeg vam distributivnog centra na kopnu.
Dječji namještaj u pravilu isporučujemo na paletama iz sigurnosnih razloga, kako dostavne službe ne isporučuju palete na otoke, iz tog razloga nije moguća dostava namještaja paletno direktno na otoke.

Kontakt

x

DjecjaKolica.eu kontakti

USKORO OTVORENJE na novoj lokaciji:

Jalkovečka 31, Varaždin

Tel: 097/6555 888

PRODAJNA MJESTA

U bilo koje vrijeme mailom ili chatom

mail: shop@djecjakolica.eu

za Chat kliknite na prozor u donjem desnom kutu stranice

chat

Kontakt formular

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Altruist d.o.o. za trgovinu i usluge, OIB: 41889247574, MB: 4044614, Sjedište: Jalkovečka 31, 42000 Varaždin, Kontakt: 097/6555 888 i upit@altruist.hr

Lokacija poslovnice

 

  10272528_259993797519216_4300946325256232763_o

Izbor boja

Product Description

Sadena
I najmanji izlet s djetetom postaje prava dogodovština. Naš modularni sistem s dječjim kolicima Sadena u svakom će slučaju biti vaš pravi suputnik – bez obzira na jeste li s njime u zračnoj luci ili u gradu. Kao jedna od najužih kolica svoje vrste sa samo 54 cm širine, Sadena će vas oduševiti svojom okretnošću i upotrebljivošću u urbanim lokacijama. I kada su sklopljena su nepobjediva – samo jednom rukom ih možemo sklopiti u mali kompaktni oblik i odložiti.

Bez obzira na to koji okvir dječjih kolica odaberete, RECARO za njega ima dio za sjedenje Sadena/Celona, košaru za dojenče, mekano gnjezdašce – vreću za noge i RECARO autosjedalicu “jaje“ – od prvoga dana.

Kako vam se više sviđa – udoban dio za sjedenje možete postaviti u položaj suprotan od smjera vožnje, okrenut prema vama ili ga, ako je mališanu okolina zanimljivija, okrenete u pravcu smjera kretanja. Dio za sjedenje možete spustiti i u posve ležeći položaj – da se mali istraživač doista dobro odmori ili si priušti kratki drijemež. Prikladna duboka košara je idealna za novorođenče i dojenče jer ga u njoj nježno zaljulja u san. Možete se odlučiti i za lagano gnjezdašce koje se jednostavno na postavi na dio za sjedenje. Dojenče je u njemu zaštićeno kao u kukuljici koja se kasnije pretvori u mekanu i toplu vreću za noge. Adapteri za postavljanje autosjedalicu “jajeta“ RECARO već su priloženi – da vaša mobilnost ne bi imala granica.

4-U-1 SISTEM ZA PUTOVANJE

Neka vaše dojenče spava još malo duže: 4-u-1 sistem za putovanje koji udružuje dio za sjedenje, duboku košaru, lagano gnjezdašce i RECARO autosjedalicu – “jaje“, omogućava vam bezbrižnu mobilnost u svakodnevnim situacijama. Jedan okvir – četiri mogućnosti. Već uključeni adapteri za autosjedalicu “jaje“ RECARO omogućavaju brzo i jednostavno premještanje autosjedalice iz auta na kolica.

Ergonomski položaj od rođenja

Da bismo dojenčetu i mališanu osigurali udoban odmor na svakoj šetnji, možemo naslon za noge i leđni dio postaviti u posve ležeći ergonomski položaj samo jednom rukom – iznimno praktično, i za mamu i za tatu.

Po visini podesiva potpora za glavu

Samo jednom rukom istovremeno podešavamo visinu potpore za glavu i sigurnosnih pojaseva. Jednostavno i individualno prilagođavanje omogućava maksimalnu udobnost sjedenja, podupire zdravo držanje tijela i zahvaljujući optimalnom položaju sigurnosnih pojaseva osigurava ergonomski položaj na svakoj šetnji.
Ergonomski jastučić u predjelu glave pruža i dodatnu udobnost i sprječava da glava i osjetljivi vrat tijekom spavanja padnu u stranu. Dodatni jastučići na ramenim pojasevima i međunožju pobrinu se za ugodnu mekoću.

Zahvaljujući ovjesu na sva četiri kotača i najvišoj udobnosti košare za dojenče i kasnije dijela za sjedenja, vožnja po neravnom terenu može biti lagana i udobna. Celonu nevjerojatno glatko vozimo po bilo kojem terenu.

Dječja kolica Celona možemo jednostavno i brzo sklopiti samo jednom rukom. I to skupa s dijelom za sjedenje, bez obzira na to je li okrenut prema vama ili u smjeru vožnje. Samostojeća i kompaktnih dimenzija kada su sklopljena, zauzimaju samo dio prtljažnika automobila. Integrirana ručica prevučena je umjetnom kožom što pripomaže boljem osjećaju tijekom vožnje, sklapanja i prenošenja kolica. Celona je vaš idealan suputnik kada ste s vašim mališanom vani.

Konstrukcija

Podesiva ručica:
s tri mogućnosti podešavanja po visini koju prilagodimo na ergonomsku visinu

Cjelovit ovjes:
najviša udobnost i lakoća vožnje i po neravnom terenu zahvaljujući cjelovitom ovjesu kotača

Lagani kotači:
četiri glatko okretna kotača idealni su za vožnju po urbanom okolišu

Kočnica nježna prema stopalima:kočnicu jednostavno otpustimo i zaključamo i kada smo bosi ili nosimo natikače

Prednji kotači:
omogućavaju jednostavno manevriranje, a možemo ih i zaključati za vožnju po neravnom terenu

Kotači koje nije moguće probušiti:
pjenom punjene kotače jednostavno održavamo, a apsorbancija udaraca omogućavaju laganu vožnju po asfaltu, šljunku ili putovima po parku

Kotači koji se skidaju:
za još kompaktnije dimenzije sklopljenih kolica

Velika shopping košara za potrepštine:
jednostavno dostupna velika košara nosivosti do 5 kg

Reflektirajući elementi:
poboljšana vidljivost za još veću sigurnost i u lošijim uvjetima vidljivosti

Dodatno na raspolaganju:
s priloženim adapterima vašu Sadenu možete prilagoditi u putnički sistem s RECARO “jajetom“ – autosjedalicom

 

 

 

 

 

Košara za novorođenče

-Veliki krov s mogućnošću produženja:
krov i produžetak s UV zaštitom 50 pobrinu se za zaštitu od sunca, vjetra i lošeg vremena

-Prozorčić na krovu:
mrežica osigurava optimalnu cirkulaciju zraka, a roditelji uvijek imaju pregled nad djetetom u kolicima

-Integrirana ručica za prenošenje:
ergonomska ručica za uravnoteženo prenošenje dojenčeta u košari

-Panoramski prozorčić:
za pogled iz košare i optimalnu cirkulaciju zraka

-Pametni gumbi:
omogućavaju jednoručno vađenje košare iz okvira bez korištenja dodatnih adaptera

-Prostrani madrac s bambusovim vlaknima:
osigurava mekano, udobno i ergonomsko odmaranje

-Od prvoga dana:
pa sve do 9 kg djetetove težine

-Zaštita od vjetra:
dodatno pokrivalo za hladne dane sa zatvaračem koji omogućava jednostavna pristup do dojenčeta u košari

-Priloženi dodatak:
priložena zaštita od kiše s reflektirajućim elementima i prozorčićem u potpunosti odgovara košari za dojenče

-Skladan dizajn:
boje, naglašeni elementi i cjelokupan izgled u potpunosti su sukladni sa svim Sadena i Celona proizvodima

 

Gnijezdo/Vreća za novorođenče

-2-u-1 rješenje za putovanje:
do maks. 6 mjeseci starosti gnjezdašce možemo koristiti za dojenče, a kasnije kao mekanu vreću za noge

-Prostorni madrac s bambusovim vlaknima:
osigurava mekano, udobno i ergonomsko odmaranje

-Sklopivo zajedno s kolicima:
zahvaljujući njegovoj maloj težini i posebnom sastavu, gnjezdašce nije potrebno vaditi kada sklapamo kolica

-Jednostavno postavljanje i vađenje:
otvori za 5-točkovni sigurnosni pojas i elastične trake omogućavaju jednostavnost rukovanja

-Na nečistoće otporna presvlaka u predjelu nogu:
materijal koji jednostavno obrišemo olakšava čišćenje nečistoća s dječjih cipelica

-Zaštita kao u kukuljici:
vodootporni vanjski materijali i mekana unutrašnjost odlično se nose s vjetrom, hladnoćom i kišom

-Vreća za noge koja raste s njima:
veličina se produži za veće dijete

-Skladan dizajn:
boje, naglašeni elementi i cjelokupan izgled u cijelosti se slažu sa svim Sadena i Celona proizvodima

Sportski dio

-5-točkovni sigurnosni pojas:
s dodatnim jastučićima na ramenim pojasevima i međunožnom dijelu

-Pametan sistem sigurnosnog pojasa:
vezivanje djeteta u kolica od sada će biti posve jednostavno zahvaljujući kopči i sigurnosnim pojasevima koji skoče prema naprijed i ostanu odmaknuti kada dijete uzimamo iz kolica

-Patentirani HERO sigurnosni sistem:
u jednu jedinicu udruženi rameni pojasevi, jastučići na pojasevima te jastučić za glavu – HERO sprječava da se sigurnosni pojasevi zapetljaju ili skliznu s ramena

-Sigurnosni luk:
može se otkopčati s jedne ili s obje strane za lakše stavljanje djeteta u kolica

-Sistem prozračivanja:
otvori s vanjske strane i mrežasta tkanina u navlaci omogućavaju neprekinuto kruženje zraka

-Pjena za sjedenje:
u potpunosti se prilagođava djetetovom tijelu i omogućava najveću mjeru udobnosti

-XXL krov:
ekstra veliki krov koji možemo produžiti i UV zaštitom 50 je kao kukuljica – dijete štiti od vremenskih utjecaja i stvara mirno okružje kada je vrijeme za spavanje

-Prozorčić na krovu:
mrežica omogućava optimalnu cirkulaciju zraka, a roditelji uvijek imaju pregled nad djetetom u kolicima

-Pametni gumbi:
omogućavaju jednoručno vađenje dijela za sjedenje iz okvira

-Ergonomski položaj od rođenja:
u potpunosti podesiv leđni dio i naslon za noge do posve ležećeg položaja – i to samo jednom rukom

-Prilagodljiv dio za sjedenje:
možemo ga postaviti u smjeru vožnje ili suprotno smjeru vožnje

-Ergonomsko uzglavlje:
nudi dodatnu udobnost i sprječava da glava i osjetljiv vrat padnu na stranu tijekom spavanja

-Po visini podesiva potpora za glavu s integriranim sigurnosnim pojasevima
nudi jednostavnu i individualnu prilagodbu rastu djeteta i istovremeno omogućava ergonomski položaj tijela u dijelu za sjedenje

-Priloženi dodatak:
priložena zaštita od kiše s reflektirajućim elementima i prozorčićem savršeno odgovara dijelu za sjedenje

U cijenu je uključeno:

*Konstrukcija
*Sjedeći/sportski dio s prečkom i krovićem
*Adapteri za autosjedalicu Recaro Avan

Posebno se može kupiti
*Mogućnost autosjedalice Recaro Avan ili Avionaut Pixel
*Isofix baza za Avant – LINK
*Isofix baza za Pixel – LINK
*Košara za novorođenče – LINK

TEHNIČKI PODACI
Standard:
EN 1888

Vanjske dimenzije (Š/D/V):
54 / 87 / 90 – 109 cm

Vanjske dimenzije sklopljena (Š/D/V):
54 / 35 / 66 cm
54 / 22 / 62 (samo okvir)

Težina:
11 kg
6,5 kg (samo okvir)

 

 

Additional Information

Boja:

Prime Matte Black, Prime Pale Rose, Prime Silent Gray, Prime Sky Blue

Konstrukcija

Crna, Siva

* Ulažemo mnogo truda da budemo što precizniji u opisu artikala, ali ipak ne možemo jamčiti da su sve opisi u potpunosti ispravni.
Zadržavamo pravo da slike na našoj internet trgovini mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu