Zato što smo najbolji

GARANCIJA NAJPOVOLJNIJE CIJENE

DječjaKolica.eu nude najpovoljniju cijenu na Hrvatskom tržištu!

Kako dobiti najbolju cijenu? Jednostavno, pošaljite nam valjanu ponudu nekog drugog trgovca sa hrvatskog tržišta na kojoj je vidljiva niža cijena za isti proizvod koji želite kupiti na našem webshopu i mi ćemo Vam taj isti proizvod ponuditi po istoj cijeni, i po istim uvjetima kao što je i na ponudi.

 

BRZA ISPORUKA

DječjaKolica.eu nudi brzu isporuku proizvoda u našoj ponudi – određene popularne modele držimo na našem skladištu, te su oni dostupni u roku do 5 radnih dana, dok su svi ostali artikli navedeni na našem webshopu dobavljivi u roku od 3-6 tjedana (uglavnom stižu za 3 tjedna). Isporuku vršimo kurirskim službama Overseas i GLS tako da od trenutka slanja sa našeg skladišta, pa do dolaska proizvoda na Vašu adresu uglavnom prođe 24-48 sati (isporuka na određene otoke može bit nešto malo dulja). Isporuka za sva dječja kolica iznad 1000,00 kn vrijednosti je BESPLATNA!

 

PLAĆANJE NA RATE

Dječjakolica.eu nudi jednostavno plaćanje na rate putem našeg webshopa! 

Plaćanje do 12 rata karticama:

• American Express

• Diners

• MasterCard – Zagrebačka banka – Zaba

• Visa – Zagrebačka banka – Zaba

• Maestro – Privredna banka Zagreb – PBZ

• Visa – Privredna banka Zagreb – PBZ

 

25 MJESECI JAMSTVO

Na sve naše proizvode nudimo jamstvo 25 mjeseci. Na sve proizvode kupljene nakon 01.03.2019. nudimo jamstvo u trajanju 25 mjeseci (jamstvo pokriva točke navedene u jamstvenom listu svakog artikla zasebno). Obratite nam se s povjerenjem!

Best recommendation: replica watches online shop

 

S BLOGA
Koristeći našu web stranicu i usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Kolačići nam pomažu pružiti Vam bolje iskustvo prilikom pregledavanja naših stranica i marketinških aktivnosti. Klikom na gumb 'Pročitajte više' možete se pobliže upoznati kako i zašto koristimo kolačiće na našoj stranici.
Pročitajte više
djecjakolica.eu